Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   HL - D&D 5th Edition SRD (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=89)
-   -   having trouble adding a new race (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=64567)

borsniel July 28th, 2020 04:54 PM

having trouble adding a new race
 
everything works ok but I get this error messege whenever a change to the sheet is made:

Tag group 'Race' does not possess tag 'eidAquatic' that is copied from group 'IsRace'
Location: Procedure 'rSetStats' near line 4

I get this error even when doing a straight copy of a base race like human or a monster like a wolf. any suggestions on how to fix or where im going wrong?

also the race is not aquatic and im guessing it is referencing it due to it being the first in a list.

Vex October 20th, 2020 09:03 AM

I'm having this same issue now after creating a copy of the Pseudodragon so that I could set it as a familiar. Everything seems to be working, but that error pops up frequently.

Fenris447 October 20th, 2020 09:42 AM

I really have no idea on this one. There's no "eidAquatic" tag or "rSetStats" procedure in any of the Community Pack code, as far as I can find.

Can you provide more info? What sources/options do you have enabled in the Configure Hero screen? Can we get the code and/or .por affected by this?


All times are GMT -8. The time now is 04:53 AM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.