Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   Army Builder (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Error loading specific datafile (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=6191)

rob April 18th, 2006 12:58 PM

Error loading specific datafile
 
It's highly likely that the program is NOT crashing. Instead, you are likely getting an error message from the product that it is encountering an error when loading the data files. If it can't load the data files, it then exits gracefully as its normal behavior.

That being said, are you using the latest V3.1c release of AB? If not, then that is likely the problem. Make sure you download and install the latest V3.1c release. Then try loading the WFB data files again.

Without the specific text from any error messages you are receiving, there's no way for us to know exactly what the product is doing. Please be sure to provide more detailed infromation next time so that we can accurately diagnose what's going wrong.

Hope this helps,
Rob

At 08:49 AM 4/18/2006, you wrote:

Quote:

I have a problem loading the data files for Warhammer 6th ed. When loading the files, the program crashes.

Does anyone know how I can access more info on this or preferably know how to fix it?


All times are GMT -8. The time now is 06:52 AM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.