PDA

View Full Version : faramir


electricwolf
January 24th, 2008, 12:14 PM
I just purchased Army builder and have been adding all my armies to it.

I was inputting my Gondor Army and two problems came up:

1-I can't give faramir a horse
2-every time i try to add a banner to my armies it gives a banner to everyone

Have i been missing something?

Scuzzlebutt
January 25th, 2008, 03:30 AM
There are some ways army builder doesn't work quite perfectly for LotR, you may have run up against one of them. Also myself and Droidman aren't expert programers, so there are possibly some mistakes.

Which list are you getting Faramir From? Is it as an ally? If so, there is a known issue there, as when you give a hero options, you can make it so some are only available from a certain list. Faramir's Horse and armour are among such items.

Buy your one guy with a Banner, then buy the rest of the guys as a separate unit. The same way you can't mix spears and not having spears, it just give everyone in that lot spears.

electricwolf
January 28th, 2008, 10:56 AM
No i am using the free peoples list.

Ok thanks i'll try the banner thing the way you suggest.